Hardloopcoaching

MET Ardjan Coaching is de plek voor jouw persoonlijke hardloopbegeleiding! Of je nu een beginende hardloper bent of al heel veel kilometers hebt gelopen? Samen gaan we aan de slag om jouw sportieve doelen te behalen!

MET Ardjan coaching is de coach die jou op juiste manier laat trainen en voorkomt teleurstelling achteraf. Dat geldt voor hardlopers van ieder niveau. Daarom is het goed om te gaan hardlopen met een schema. Het schema zal volledig afgestemd worden op je persoonlijke hartslag zones, die we aan de hand van een test gaan bepalen. Hierdoor leg je de juiste basis om vooral ook te genieten van alle kilometers.

BEPALEN OMSLAGPUNT
We gaan op zoek naar jouw jouw persoonlijke hartslagwaarde, de waarde die jouw hartslag bereikt tijdens een langdurige sportieve inspanning, wanneer je écht moeite hebt een oefening vol te houden maar dat het nog net lukt. Jouw omslagpunt!

 

Het omslagpunt is jouw ijkpunt en de start van waaruit je trainingszones worden bepaald. Neemt je conditieniveau toe dan verandert je omslagpunt in waarde nagenoeg niet, maar door je toegenomen spierkracht en uithouding verandert je loopsnelheid wel! Oftewel je loopt sneller met dezelfde hartslag en houdt dit ook nog eens langer vol!

DE TEST + SCHEMA

Het bepalen van jouw omslagpunt doen we via een test binnen of buiten, waarbij gedurende een inspanning van maximaal één uur jouw omslagpunt en bij behorende zones worden bepaald. Aan de hand van deze zones gaan we een traject aan waarbij je per, periode, van vier weken, een nieuw trainingsprogramma ontvangt. Het trainingsprogramma is volledig afgestemd op je mogelijkheden en wensen.

RESULTAAT
Door te starten bij de basis, het werken met een vier-wekelijks gevarieerd schema, groeit je conditie. Dat je hierbij tegelijkertijd nog wat gewicht verliest, dieper slaapt en vrolijker wakker wordt is een mooie extra bijkomstigheid!   

"Een gezonde geest in een gezond lichaam! Dat is exact wat Ardjan als geen ander heeft begrepen én in de praktijk brengt. Ardjan coacht je, daagt je uit en gelooft in je zodat je leert, groeit en wint! Zijn enthousiasme, kennis en ervaring bij sportcoaching werkt bij mij zo aanstekelijk dat ik het makkelijk volhoud!"

- Eric -