Het belangrijkste is dat ik als jouw coach volledig betrokken ben en je situatie begrijp, hoe je levensstijl er ook uitziet. Een gezin, drukke baan of eigen bedrijf kunnen als een behoorlijke uitdaging ervaren worden in de training en juist dan biedt het uitkomst om je schema te laten afstemmen op jouw situatie. Niemand is hetzelfde. 

 

Coaching is meer dan het ontvangen van een trainingsschema. Je start met een persoonlijke intake en een 0-meting. Vervolgens ontvang je elke 4 weken, 2 weken of per weer een persoonlijk trainingsschema op maat via TrainingPeaks.  

 

Als coach analyseer ik je belangrijkste trainingen en plaatst indien nodig opmerkingen & tips voor volgende workouts. Bij het tussentijds verschuiven van trainingen wordt enige zelfstandigheid van de sporter gevraagd. Zo zoeken we samen de juiste balans tussen jouw persoonlijke situatie en de sport. 

Onze missie

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Onze klanten

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.

Ons verhaal

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Ik besloot al jong voor mijn passie te gaan. En elke dag leer ik nog bij.