Recruitment

MET Ardjan coaching is de coach die jou op juiste manier laat trainen en voorkomt teleurstelling achteraf. Dat geldt voor fietsers van ieder niveau. Daarom is het goed om te gaan fietsen met een schema. Hierdoor leg je de juiste basis om vooral ook te genieten van je racefiets kilometers.

BEPALEN OMSLAGPUNT
We gaan opzoek naar jouw jouw persoonlijke hartslagwaarde, de waarde die jouw hartslag bereikt tijdens een langdurige sportieve inspanning, wanneer je écht moeite hebt een oefening vol te houden maar dat het nog net lukt. jouw omslagpunt!

 

Het omslagpunt is jouw ijkpunt en de start van waaruit je trainingszones worden bepaald. Neemt je conditieniveau toe dan verandert je omslagpunt in waarde nagenoeg niet maar door je toegenomen spierkracht en uithouding verandert je fietssnelheid wel! Oftewel je fietst sneller met dezelfde hartslag en houdt dit ook nog eens langer vol! 

RESULTAAT
Door te starten bij de basis, het werken met een vier wekelijks gevarieerd schema, groeit je conditie. Dat je hierbij tegelijkertijd nog wat gewicht verliest, dieper slaapt en vrolijker wakker wordt is een mooie extra bijkomstigheid   

DE TEST + SCHEMA

Het bepalen van jouw omslagpunt doen we via een test op een indoortrainer, waarbij gedurende een inspannen van ongeveer een half uur jouw omslagpunt en bij behorende zones worden bepaald. Aan de hand van deze zones gaan we een traject aan waarbij je per, periode, van vier weken, een nieuw trainingsprogramma ontvangt. Het trainingsprogramma is volledig afgestemd op uw mogelijkheden en wensen.